Wie ben ik

René Kuilman

Ik ben René Kuilman en woon samen met mijn gezin in Leeuwarden. In 2017 heb ik mijn diploma voor wellnessmasseur gehaald aan het Wellnessinstituut. Dit alles onder licentie van het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage (NGS). Naast mijn praktijk aan huis werk ik 36 uur per week als ambtenaar bij het Rijk.

Uitgangspunt van mijn handelen als wellnessmasseur is de beleving en ontspanning van de cliënt. Mijn doel is om het welbevinden van de cliënt te vergroten. Door de aard van de werkzaamheden krijg ik te maken met vertrouwelijke informatie. Hier ga ik uiteraard integer mee om. Als wellnessmasseur werk ik nauwkeurig en zorgvuldig. Ik heb een klantgerichte houding en kan me inleven in de cliënt, toon empathie en hou daarbij een zekere afstand (beroepsethiek). Verder doe ik regelmatig aan (bij)scholing, zodat ik onder de licentie van het NGS kan blijven masseren en u de garantie heeft dat u behandeld wordt door een professionele en kundige masseur.Privacy & Cookies: Onze site maakt gebruik van cookies. Wil je hier meer over weten? Lees dan ons privacy en cookiebeleid Privacy beleid